Over Ons

Wie zijn wij?

Scheidingshulp.nl is een initiatief van het onder meer in echtscheidingsrecht gespecialiseerde advocatenkantoor Kan Vlassenroot (KV) Advocaten te Haarlem. KV Advocaten heeft zeer ruime ervaring op het gebied van echtscheidingsrecht. KV Advocaten adviseert en procedeert al vele jaren voor cliënten die willen scheiden.

Wij kunnen u adviseren op het gebied van onder meer:

  • de te volgen procedure;
  • kinderalimentatie;
  • partneralimentatie;
  • omgangsregeling;
  • co-ouderschap;
  • echtscheidingsconvenant;
  • ouderschapsplan;

In eerste instantie zullen wij u telefonisch voorzien van een gratis advies teneinde te bepalen wat uw rechtspositie is. Indien gewenst kan eventueel een vervolgafspraak worden gemaakt bij één van de echtscheidingsadvocaten van scheidingshulp.nl. Wij kunnen u vanzelfsprekend bijstaan in de eventuele onderhandelingen met uw wederpartij dan wel namens u een procedure starten of daarin verweer voeren.

Wat bieden wij

Zoveel mogelijk informatie en de mogelijkheid van direct contact via:
• de website – met zoveel mogelijk direct beschikbare informatie;
• e-mailcontact – vragen per email worden, tijdens kantooruren, binnen 24 uur beantwoord;
• de telefonische hulpdienst – voor direct advies;
• eventueel verder contact met onze specialisten indien gewenst.

Onze doelgroep

Een ieder die overweegt om te gaan scheiden, alsmede ieder ander die beroepshalve of anderszins met echtscheidingsrecht in aanraking komt.

Onze missie

Zoveel mogelijk informatie verschaffen aan mensen die overwegen om te gaan scheiden in Nederland. Zodat zij op basis van volledige en betrouwbare informatie de juiste afwegingen kunnen maken op elk moment. Daarmee wordt een informatieachterstand ten opzichte van de partner voorkomen of ingelopen.

Over scheidingshulp

Scheidingshulp.nl is een initiatief van het mede in echtscheidingsrecht gespecialiseerde advocatenkantoor Kan Vlassenroot advocaten te Haarlem. KV advocaten heeft zeer ruime ervaring op het gebied van echtsscheidingsrecht. KV advocaten adviseert en procedeert al vele jaren voor cliënten die willen scheiden.

KV Advocaten publiceert regelmatig over echtscheidingsrecht op scheidingshulp.nl. Voor informatie over Kan Vlassenroot advocaten zie: www.kv-advocaten.nl.

Direct advies

Indien u een acuut probleem heeft of direct advies wenst en een echtscheidingsadvocaat wilt spreken, belt u:

De scheidingshulplijn: 0900 – 04 01 250 (€0,50 pm)

U wordt dan direct te woord gestaan door één van de in echtscheiding gespecialiseerde advocaten van scheidingshulp.nl. Vrijblijvend en zonder bijkomende kosten. Desgewenst kunt u een afspraak maken voor verder overleg en advies.

Of e-mail ons

Scheidingshulp.nl is 24 uur per dag bereikbaar via het contactformulier. Tijdens kantoortijden nemen wij dan binnen 24 uur contact met u op.

Direct advies
nodig?

Bel de scheidingshulplijn 0900 - 04 01 250
(50CPM)

Of mail

Uw echtscheiding
voor slechts
650,-

Lees voorwaarden
Search Icon

Waar kunnen we u nog meer mee helpen?